Zeleno Srce

To je moje življenje in poskušam ga živeti zdravo, srečno in okolju prijazno.

O meni

Moje ime je Anja in sem stara 24 let. Živim v Sloveniji, kjer mi je sicer všeč, a bi res raje živela nekje v toplejšem podnebju. Najraje imam toplo in sončno vreme, zime tukaj pa so daleč od tega. =) Torej, zaenkrat se moram še vedno odločiti kam se bom preselila, ko končam s študijem, ampak zaenkrat je na vrhu mojega seznama Kalifornija, čeprav mi vedno bolj postaja všeč tudi Italija… Bomo videli. =)

Ko sem bila najstnica sem imela nekaj zdravstvenih težav (moj imunski sistem se je popolnoma sesul), zato sem začela bolj razmišljati o tem kaj jem in kako živim. Prehranjevati sem se začela bolj zdravo, začela sem biti bolj ekološko osveščena in začela sem vedno bolj razmišljati o duhovnosti. Ko je vse skupaj postalo res velik del mojega življenja, sem se odločila za pisanje tega bloga o mojem načinu zdravega življenja – biti veganka, vitalna, bolj duhovna in seveda najpomembnejše, biti jaz. =)

Še vedno se učim in se vedno bom, ampak verjamem, da sem na pravi poti in, da je večji del te poti že za menoj. Zato si želim deliti moje ideje in znanje skozi ta blog.

Poleg tega sem v zadnjih mesecih dobila odlično priložnost, da postanem neodvisni distributer za podjetje bHIP Global. Res imam rada njihove produkte in jih dnevno uporabljam, saj mi pomagajo pri vzdrževanju zdravja in mi skozi dan dajejo več koncentracije ter energije. Z uporabo in promocijo teh izdelkov sem HIP (Helping Impact People). Kako HIP pa si ti? =)

In tukaj je moj blog o moji kreativnosti – večinoma fotografija in video.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: